LICHTLETTERS VOOR EVENTS (60CM)

Geef je evenement nét dat beetje extra

Lichtletters Huren?

Zet jouw evenement letterlijk in de schijnwerpers! Wat denk je van #YOUREVENTNAME of gebruik BAR en FOOD als event-signing. Onderstreep jouw evenement met onze unieke evenement lichtletters. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe je ze ook inzet, deze unieke houten lichtletters zijn ware eye-catchers. Speciaal ontworpen door lichttechnici! Voorzien van Truss-klemmen hang je de letters makkelijk op. We verhuren zelfs een bijpassend frame, eventueel met aggregaat. Sluit de lichtletters eenvoudig aan met PowerCon-aansluitingen en geniet van de sfeervolle authentieke LED kermis verlichting (in alle kleuren en energiezuinig)!

Kortom, ben je jouw (wedding)evenement aan het voorbereiden, of ben je organisator? Vraag dan gerust een offerte aan zodat je weet waar je aantoe bent.

lichtletters huren fotoshoot
Lichtletters huren?

Ontdek de details van onze unieke evenementen lichtletters

Maten

± 35cm × 11cm × 60cm

Huurperiode

± 4 dagen

Verlichting

Kermis LED verlichting (0.5W)

Voeding

Netstroom (220v) / PowerCon

Pas op

Spatwaterbestendig

Transport

Ophalen of bezorgservice

De lichtletters van Lichtletters-Huren.nl zijn echte eye catchers! Naast een fijne/snelle communicatie denken ze ook graag met je mee. Zeker een aanrader. 🙂

Lonneke ArtsHutten Bv

Was weer super snel en top geregeld, bedankt hiervoor!

Manouk MensBohn Stafleu van Loghum

Maakt je feestje nét wat leuker!

Anita van Schendel

Ik heb bij Lichtletters-Huren letters ingehuurd voor onze bruiloft op 18-08-2018. De communicatie ging heel soepel en de samenwerking was top. Heel veel complimenten gehad op de bruiloft over de letters. Alles stond netjes klaar. Er zat zelfs een dimmer bij wat echt ideaal was 's avonds!

Marieke Heeremans

Vanuit Klooster Bethlehem werken we veel samen met Lichtletters-Huren.nl. Deze samenwerking bevalt ons uitstekend! Goede service en prachtige letters. Zeker een aanrader!

Ruud van BoxtelKlooster Bethlehem

Lichtletters-Huren.nl is een jong bedrijf met veel enthousiasme en flexibiliteit! Daarnaast wordt dit bedrijf gevoerd met een creatieve geest en blijft het vol in ontwikkeling.

Abba ColyHA-Exclusive

Lichtletters gebruikt tijdens het 50 jarig feest van mijn moeder. Wij zelf en de gasten vonden de lichtletters ontzettend leuk. Een goede klantenservice. De eigenaar is meedenkend met de klant!

Demi van Loon

Leuke samenwerking gevonden tussen Bommelsch Verhuur en Lichtletters Huren.nl. Mooie letters en de juiste lichttemperatuur.

Hans van SchijndelBommelsch Verhuur

Offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur een passend voorstel

Lichtletters Huren? Bij LichtLetters-Huren.nl!

Maasdijk 4
5366AB Megen
Nederland

+31(0)412-250033
[email protected]

Lichtletters

Op jullie bruiloft, het (bedrijfs)feest of op jouw evenement. Lichtletters zijn echte eye-catchers en sfeermakers!

Offerte

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en ontvang direct een voorstel in je mailbox.

offerte