LICHTLETTERS LUXE WIT (100CM)

Geef jullie bruiloft nét dat beetje extra

Lichtletters Huren?

Maak jouw huwelijksaanzoek of jullie bruiloft nét wat persoonlijker met onze Luxe Witte Lichtletters. Wat denk je van MARRY ME of MR&MRS? Jullie initialen (met &-teken of ♥) kan natuurlijk ook. Je krijgt hier zelfs een GRATIS set mini MR&MRS letters bij! Geen stroom op locatie? Wij beschikken ook over een aggregaat. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe je ze ook inzet, maak het onvergetelijk met lichtletters. Onze Luxe Witte Lichtletters blijven overal staan dankzij de stevige voet. Bij bezorging installeren wij de letters zelfs GRATIS! Dankzij de dimbare LED-verlichting geniet je zelfs in het donker van onze lichtletters.

Ben jij jullie bruiloft al aan het voorbereiden, of ben je weddingplanner? Vraag dan gerust een offerte aan zodat je weet waar je aantoe bent.

Lichtletters huren initialen
Lichtletters huren?

Ontdek de details van onze LUXE WITTE lichtletters

Maten

± 65cm × 20cm × 100cm

Huurperiode

± 4 dagen

Verlichting

LED verlichting (3W)

Voeding

Netstroom (220v)

Pas op

Spatwaterbestendig

Transport

Ophalen of bezorgservice

De lichtletters van Lichtletters-Huren.nl zijn echte eye catchers! Naast een fijne/snelle communicatie denken ze ook graag met je mee. Zeker een aanrader. 🙂

Lonneke ArtsHutten Bv

Was weer super snel en top geregeld, bedankt hiervoor!

Manouk MensBohn Stafleu van Loghum

Maakt je feestje nét wat leuker!

Anita van Schendel

Ik heb bij Lichtletters-Huren letters ingehuurd voor onze bruiloft op 18-08-2018. De communicatie ging heel soepel en de samenwerking was top. Heel veel complimenten gehad op de bruiloft over de letters. Alles stond netjes klaar. Er zat zelfs een dimmer bij wat echt ideaal was 's avonds!

Marieke Heeremans

Vanuit Klooster Bethlehem werken we veel samen met Lichtletters-Huren.nl. Deze samenwerking bevalt ons uitstekend! Goede service en prachtige letters. Zeker een aanrader!

Ruud van BoxtelKlooster Bethlehem

Lichtletters-Huren.nl is een jong bedrijf met veel enthousiasme en flexibiliteit! Daarnaast wordt dit bedrijf gevoerd met een creatieve geest en blijft het vol in ontwikkeling.

Abba ColyHA-Exclusive

Lichtletters gebruikt tijdens het 50 jarig feest van mijn moeder. Wij zelf en de gasten vonden de lichtletters ontzettend leuk. Een goede klantenservice. De eigenaar is meedenkend met de klant!

Demi van Loon

Leuke samenwerking gevonden tussen Bommelsch Verhuur en Lichtletters Huren.nl. Mooie letters en de juiste lichttemperatuur.

Hans van SchijndelBommelsch Verhuur

Offerte aanvragen?

Ontvang binnen 24 uur een passend voorstel

Lichtletters Huren? Bij LichtLetters-Huren.nl!

Maasdijk 4
5366AB Megen
Nederland

+31(0)412-250033
[email protected]

Lichtletters

Op jullie bruiloft, het (bedrijfs)feest of op jouw evenement. Lichtletters zijn echte eye-catchers en sfeermakers!

Offerte

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan en ontvang direct een voorstel in je mailbox.

offerte