U komt ze overal tegen… De lichtletters! Ze zijn de grootste trend van het moment. De ouderwetse, vintage uitziende houten letters met lampjes zijn te te vinden op evenementen, bruiloften, huwelijken of zelfs bij foodtrucks. Lichtletters zijn ook prima zelf te maken (DIY: Do It Yourself), maar bespaar je de kosten én vooral de moeite! Huur ze vandaag nog voor uw eigen feestje, evenement, huwelijk, bruiloft, partij, jubileum enzovoort…

Onze lichtletters worden machinaal – 100% nauwkeurig – uit één stuk hufterproof-hout gefreesd. Vervolgens voorzien wij de lichtletters handmatig van hoogglans wit kleur, chique aluminium rand en uitklapbare steun. Hierdoor zijn de lichtletters gemakkelijk neer te zetten én te vervoeren. Tot slot maakt de warm-witte en energie zuinige (1W) LED-verlichting de lichtletters extra sfeervol.

Lichtletters komen het best toch hun recht in het donker. Het zijn echte sfeermakers! U kunt ze gebruiken om de trouwlocatie aan te duiden, waar de entree is, als fotoshoot of decor van de feestzaal.

Lichtletters-Huren.nl